Tenia una recepta de la Conxita, del Casal , i la vaig adaptar als ingredients que tenia a casa.
Anem al tema.
-Arròs Arborio.
-2 cuixes de pollastre, sense os.
-1 Ceba.
-Mongeta tendre.
-1 carbassó.
-Vi blanc.
-Caldo de pollastre.
-Formatge parmesano.(o un xurret de nata líquida)
-Oli i sal.
Tallar el pollastre a trossets petits. El dorem en una cassola amb una mica d’oli. Reservem.
Picar la ceba i estofar-la en el mateix oli. Quan esta transparent, afegim el carbassó i les mongetes tallats a daus. Afegim una mica de vi blanc i deixem reduir.
Posem l’arròs. Donem unes voltes i anem afegint caldo. Anem remenant fins que es redueix i afegim una mica mes. Fem aquesta operació uns 18 min.
Quan falten uns 5 minuts de cocció, afegim el pollastre. Afegiríem el paremsà en aquest moment, però com a mi no m’agrada, no l’he afegit fins que ha estat cuit i retirada la meva ració.
El que he fet es afegir un xurret de nata líquida en contes de formatge. Ha agafat melositat i ha quedat boníssim!!!
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
7 comentaris:
Caramba Gemma! Està molt bo, segur, felicitats.
Porta una combinació d'ingredients que m´agraden molt. Prefereixo el parmesà a la nata...weno, weno...molt inspirada últimament.
Fan del risotto, ademas siempre muy versátil y queda siempre muy bueno, como este tuyo.
petons
A casa som grans fans dels rissoto, i fet com a recepta d'aprofitament també és ideal. T'ha quedat sensacional!
M.Jose:
Moltes gràcies guapa. Si que esta boníssima
Cristina:
Pero quan no t'agrada el formatge.....nata!!
A casa ja s'han convertit amb fans del rissoto també!!!
Publica un comentari a l'entrada