Ja venen de gust plats fresquets i aquest es un d’ells. Senzill a mes no poder però no per això menys bo.
Aquesta varietat de tomàquet ens agrada molt a casa nostre. També en diuen tomàquet negre i el seu sabor es molt dolç. Tot i que es “carillo” , algun dia ens ho podem permetre, no…?
Anem al tema.
Ingredients:
-Un tomàquet, o dos, per persona.
-Tonyina en oli.
-Pastanagues.
-Olives.
Netegem be els tomàquets. El partim a rodanxes, unes dues o tres.
Posem la tonyina en un colador perquè tregui l’excés d’oli. Anem fent una capa de tomàquet i una de tonyina i així fins a omplir totes les capes de tomàquet.
Pelar la pastanaga i, amb un pelador anem fent làmines de dalt a baix.
Presentem el plat amb el tomàquet farcit i acompanyat de les olives i les cintes de pastanaga.
Mes fàcil, impossible!!
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
Tinc curiositat per saber les receptes que
heu triat per participar al repte d’aquest mes Del Bloc al Plat!!
6 comentaris:
Aquesta presentació m'agrada molt, encara que a vegades rellisca una mica i es desmonta i has de tornar a ficar les capes ben posades. Ve molt de gust amb el bon temps que fa.
Petons.
Anna:
La veritat es que per cada un que s'aguanta be, dos cauen...jeje
Quina bona pinta!!! Aquest tipus de tomacat i la tonyina fan molt bona combinació. M'agrada.
Gemma; Uns bons "entrepans" de tomàquet i tonyina, sens cap dubte bons, bons... dóna ganes de donar-hi una mossegada.
Salutacions Gemma¡¡ :O)
El tomàquet i la tonyina lliguen molt bé!! Aixi que segur que l.amanida triomfa! Bon Sant Jordi!
El tomàquet i la tonyina lliguen molt bé!! Aixi que segur que l.amanida triomfa! Bon Sant Jordi!
Publica un comentari a l'entrada