diumenge, 6 de novembre del 2016

MAGDALENES DE TARONJA I XOCOLATA (SENSE GLUTEN).

No em podia imaginar que quedarien tant bones aquestes magdalenes, quan les vaig preparar. I que aguanten una setmana en una caixa de llauna, igual de bones que el primer dia!.
En surten 18 i no me les puc menjar totes de cop…encara que han agradat a tots els de casa.
Ja en tinc unes altres receptes de magdalenes sense gluten, publicades, però aquestes guanyen amb diferencia!
Anem al tema.


Ingredients:
4 ous (talla M)
200 grs. de sucre.
220 grs. de farina sense gluten.
200 ml. d’oli.
1 sobre de llevat en pols.
Mitja cullereta petita de goma xantana.
Un pessic de sal.
50 ml. de suc de taronja.
Pell ratllada de taronja.
50 grs de perles de xocolata.

Barrejar el sucre amb els ous i batre, amb barnilles elèctriques, fins que faci relleu. Afegir el suc de taronja, la pell ratllada i l'oli. Seguir batent i afegir la farina amb el llevat. Incorporar poc a poc la farina passada per el sedàs. Afegir el punt de sal.
Omplir les capsules de paper ¾ parts.
Deixar 30 minuts a la nevera.
Encendre el forn , dalt i baix, a 200º.
Passat el temps de nevera posem les perles sobre la masa, remenem una mica i espolsem una mica de sucre per sobre.
Coure al forn 15 minuts.
Deixar refredar sobre una reixeta.
Quan estan fredes guardar en una Caixa de llauna. Tapar amb paper transparent i tancar la caixa.


Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!

  

4 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

T'han quedat impressionants! Un "copete" espectacular!
Petonets,
Olga

Mjsalla ha dit...

La taronja i la xocolata son dos productes que combinen perfectament, m'agraden molt, t'han quedat bonísimes. Petonets maca.

GEMMA ha dit...

Olga:
Si que queden xules, si.
Gràcies per el teu comentari

GEMMA ha dit...

M. Jose:
A mi es de les combinacions que mes m'agraden, la xocolata i la toronja!