En surten 18 i no me les puc menjar totes de cop…encara que han agradat a tots els de casa.
Ja en tinc unes altres receptes de magdalenes sense gluten, publicades, però aquestes guanyen amb diferencia!
Anem al tema.
Ingredients:
4 ous (talla M)200 grs. de sucre.
220 grs. de farina sense gluten.
200 ml. d’oli.
1 sobre de llevat en pols.
Mitja cullereta petita de goma xantana.
Un pessic de sal.
50 ml. de suc de taronja.
Pell ratllada de taronja.
50 grs de perles de xocolata.
Barrejar el sucre amb
els ous i batre, amb barnilles elèctriques, fins que faci relleu. Afegir el suc
de taronja, la pell ratllada i l'oli. Seguir batent i afegir la farina amb el llevat.
Incorporar poc a poc la farina passada per el sedàs. Afegir el punt de sal.
Omplir les capsules de
paper ¾ parts.Deixar 30 minuts a la nevera.
Encendre el forn , dalt i baix, a 200º.
Passat el temps de nevera posem les perles sobre la masa, remenem una mica i espolsem una mica de sucre per sobre.
Coure al forn 15 minuts.
Deixar refredar sobre una reixeta.
Quan estan fredes guardar en una Caixa de llauna. Tapar amb paper transparent i tancar la caixa.
Espero que us agradi
i…..Caprofiti !!!!!
4 comentaris:
T'han quedat impressionants! Un "copete" espectacular!
Petonets,
Olga
La taronja i la xocolata son dos productes que combinen perfectament, m'agraden molt, t'han quedat bonísimes. Petonets maca.
Olga:
Si que queden xules, si.
Gràcies per el teu comentari
M. Jose:
A mi es de les combinacions que mes m'agraden, la xocolata i la toronja!
Publica un comentari a l'entrada