Aquesta es una recepta que ha tingut molt d’èxit en els cursos del Casal.
Crec que es tant per que es fácil de fer com per el bon resultat que dona. Queden unes mandonguilles molt gustoses.
Anem al tema.
Ingredients:
300 grs. De llom de bacallà, al punt de sal.
1 gra d’all i una mica de julivert.
50 grs. De farina de galeta (sense gluten)
2 llesques de pa sense molla, (sense gluten).
2 cull de llet.
1 ou XL.
Un grapat de pinyons.
Oli i farina.
4-5 pebrots de piquillo.
150 ml. De nata líquida, per muntar.
Sal i pebre.
Secar be el bacallà i posar-lo a la picadora junt amb el all i el julivert.
En un plat remullem el pa amb la llet.
En un bol posem el bacallà, afegim la molla de pa, el pa ratllat, els pinyons i l’ou una mica batut.
Mesclar tot be. Anem fent les mandonguilles, les pasem per farina i les fregim en una paella amb oli. Reservem sobre un plat amb paper absorvent.
Per fer la salsa triturem els pebrots amb la nata, una mica de sal i pebre.
Posem la salsa al foc en un cassò i anem remenant fins que arrenqui el bull i espessi una mica.
Servir amb la salsa al fons del plat i les mandonguilles a sobre.
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!
4 comentaris:
Que bones i facils GEMMA!!
Petons
Hola guapa!!! t'han quedat molt be, m'han agradat molt. Petonets.
Uuuuuaauuuu! Quina recepta! Espectacular!
Petonets,
Olga
Gemma; Una molt bona forma de fer les mandonguilles,acompanyades amb aquesta salsa de piquillo, per posar-hi un bon troç de pa..., oi?
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Publica un comentari a l'entrada