Una espectacular crema de marisc que serveix per un dia de
festa…..o no!
Anem al tema.
1 rap petit.
12 llagostins.
12 musclos.
1 ceba.
2 puerros.
2 pastanagues.
1 got de salsa de tomàquet.
8 llesques de pa.
1 copa de conyac.
Oli, sal i estragó.
Julivert.
2 làmines de pasta de full.
Posar a bullir el cap del rap i dels llagostins, amb aigua
amb sal i el julivert. 15 min. Passat el
temps, colar i tornar a posar a la cassola i afegir els musclos. Quan s’han obert, els retirem i tornem a colar el caldo.
Torrar el pa, al forn. Reservar.
Picar la ceba, els porros i les pastanagues i estofar en
una cassola. Afegir el pa, el caldo i la salsa de tomàquet. Coure uns 15
minuts. Triturar tot i repartir en 4 bols.
Trossejar el rap i els llagostins. Treure els musclos de
la closca. Salpebrar tot i saltejar en una paella. Afegir l’estragó. Afegir el
conyac i flambejar. Repartim el tall en els bols.
Fem uns
cercles de pasta de full de la mida dels bols. Els col.loquem a sobre i posem
al forn a 200º uns 15 minuts. Per servir
fem un forat amb un ganivet de serra, al centre de la pasta de full.
Espero que
us agradi i…..caprofiti !!!!
2 comentaris:
Hola guapa, molt be👏👏👏👏tornas a publicar. Ja tenía ganas de llegir les teves receptes. Aquesta es perfecta, ideal , una crema de marisc molt be presentada amb una cassoleta de pasta de full molt mona. 😘😘😘
Gràcies guapa. La intenció es seguir publican, un cop a la setmana !
Petonets
Publica un comentari a l'entrada