dilluns, 16 de març del 2020

BRAÇ D'ESPINACS FARCIT DE SALMÓ

Una manera diferent de menjar verdures es fent aquest braç d’espinacs. I presentat tal com us ho explico, us puc dir que es èxit assegurat.
Anem al tema.


150 grs d’espinacs cuits.
2 ous.
100 grs de farina.
1 cull petita de llevat en pols.
2 cull d’oli d’oliva.
Sal.
Per el farcit:
1 sobre de salmó fumat.
1 terrina de formatge d’untar.
100 grs de nous.
6-8 llagostins bullits.
Uns pals de fusta .

Triturar els espinacs amb dues cullerades d’oli i els dos rovells. Afegeix la farina, el llevat, la sal i barreja be.
Montar les clares a punt de neu i anar incorporant a la barreja d’espinacs a poc a poc.
Posar tot en una mánega pastissera i escampar-ho en una safata de forn amb paper vegetal a sota.
Coure a 180º uns 8 minuts.
Treure del forn , posar la masa sobre un drap humit i enrotllar en conta. Deixar refredar.
Quan esta fred el braç, omplit amb el salmó fumat i el formatge per sobre i a sobre les nous trossejades. Enrotllar el braç, deixar una estona en fred i després tallar a rodanxes de dos dits de gruix. Decorar amb un llagosti pelat a sobre i punxat amb un pal de fusta.

Espero que us agradi i….Caprofiti !!!