Avui un plat amb un arrebossat diferent. La combinació del foie amb els kikos i la salseta de mango, fa que estiguin boníssims. I molt fàcils de fer!
Anem al tema.
Ingredients:
8 talls de llom tallats prims.
8 talls de cansalada.
Foie mi-cuit.
100 grs. de “kikos” o ametlles laminades.
1 ou.
oli i sal.
tomàquets cirerol.
Per el coulis:
1 mango al punt de maduració.
100 grs. De sucre.
Farcir el llom amb un tall de cansalada, una mica de micuit
i tancar com si féssim un paquet.
Triturar, lleugerament, els kikos.
Passar per ou batut i per els kikos triturats i fregir .
Reservar sobre paper absorbent.
Per fer la salsa de mango, estofem el sucre i el mango tallat a trosset. Deixem coure uns
minuts. Triturem i ja tenim la salsa a punt.
Per servir posem la salsa a l plat i a sobre els rolls de
llom. Acompanyem amb uns tomàquets cirerol.
Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada