Avui us presento unes postres que vaig fer ja fa dies, però te una explicació. Tinc una contractura a l’esquena que m’està fent la guitza des de fa una setmana.
Amb prou feines vaig fer el repte de Film&Food, però de moment, ni pastis del Barça, ni res que si assembli. Espero que, ni que sigui amb retràs, d’aquí a uns dies, el pugui fer.
Son uns pastissets molt senzills de fer i en podem dir d’aprofitament. perquè ? Per que si ens ha sobrat crema pastissera i una mica de pasta de full, ja ho tenim tot.
Anem al tema.
Ingredients:
Una làmina de pasta de full (o unes restes ben embolicades)
Crema pastissera.
Unes maduixes.
Gelatina de poma.
Sucre glaç.
50 gr. de xocolata per fondre.
Tallem la pasta de full en rectangles d’uns 12 x 6 i fem unes tires d’1 cm. de la mateixa mida per enganxar-les per el voltant. Punxem la base i ho pintem tot amb rovell d’ou. Al forn a 180ºc uns 20 min.
Mentre fem la crema pastissera.
En un cassó posem 250 ml. de llet amb la pell de llimona ( sense la part blanca) i una branca de canyella.
En un altre cassó, barregem els rovells de 2 ous junt amb 60g. de sucre. Quan està integrat afegim 25g. de Maizena. Ho remenem fins que també s’integri.
Quan la llet bull la incorporem a la barreja dels ous. Primer una mica i remenem be, després ja la tirem tota de cop.
Tornem a posar al foc i remenem fins que agafi consistència. Quan fa el primer puf, la traiem del foc i remenem be per que no faci grumolls.
Quan es refredi la crema, ja podem omplir els pastissets. A sobre posem les maduixes i ho pintem amb la gelatina de poma.
Decorem amb sucre glaç i uns fils de xocolata.
Espero que us agradi i … Caprofiti !!!!!
15 comentaris:
Les contractures a l´esquena són de mal passar...paciència.
Espero que aquesta pasta de full amb maduixes, tot un clàssic, t´alleugereixin el mal.
Una combinació clàssica sensacional que té l'èxit assegurat. Segur que un tallet d'aquesta coca ajudarà a refer-te de l'esquena, je je je... ;)
Ostres! Es passa fatal i és quan tens més ganes de cuinar oi?? Un aprofitament boníssim. Mai deixarà d'agradar-me la crema i les maduixes!!! Millora't! Petons
pasta de full i maduixes!!! fantàstica combinació!! petons!
Cristina, Gemma i Eri:
Demá ens veiem,no?
Realment es molt pessat el mal d'esquena.
Roser:
Realment es una combinació fantàstica.
Espero et rafacis aviat!, un pastisset sempre llaminer, ha quedat preciós. A reveure
paciencia para la espalda no hay mas y esta pasta de full amb maduixes siempre es muy buena me encanta con la crema o con nata.
peto
miquel
una combinació genial! m'encanten les bandes de fruite i pasta de full! petonets guapa i bon cap de setmana
Uns pastissets realment espectaculars! Espero que et refacis aviat de la contractura. Segur que te la vas fer quan el Barça va fer el segon gol l'altra dia.
Primera: gràcies al teu comentari ja puc contestar!moltes gràcies!
Segon: espero tinguis millor l'esquena.
Tercer, aquest pastisset sempre triomfa, t'ha quedat d'aparador!
Quart: ja que ets de Sants i amiga dels cafè de nit, espero conèixe't ben aviat. De fet m'agradaria fer una trobada un dv tarda o dss matí, quan t'aniria millor?
A REVEURE!
Aquestes pastes de full amb crema i fruita sempre són fantàstiques!!
Cuida't molt maca!
Petonets
Sandra
Merce:
Es una bona cuina d'aprofitament.
Si puc,dilluns paso per Farinetes
Miquel:
a mi tambe m'agraden tant amb nata com amb crema
Judith:
Les bandes sempre triumfen.
Josep::
Benvingut al meu blog!!!!!! El problema es que el dia del Barça ja estava fotuda i no vaig poder saltar gaire,jaja
Sandra:
A casa agraden molt...
Moltes gracies a tots els que heu deixat comentaris d'anim. Estic una mica mes recuperada i espero aviat estar en plena forma!!!!!
Gemma; Quin "tema" tant i tant apetitós...
Que vagi de gust Gemma¡¡
Recupera't guapa!!! Aquesta pasta de full segur que et va ajudar a millorar una miqueta... =)
Gràcies per apuntar-te al sorteig del meu blog!!!
Petonets. Helena
Hola Gemma, guapa tu
un postres de 10 a casa agrada molt i molt, a millorar maca
mil petonets Susanna
Publica un comentari a l'entrada