Si he de ser sincera, el repte d’aquest mes que ens proposava Film&Food, no era del tot captivador. La pel·lícula em va encantar i la he vist mes d’una vegada, però el menjar grec…. No m’entusiasma, però vaig dir que participaria i aquí estic.
Com estic a dieta i les amanides formen part del meu menú des de fa dies, que millor que fer una amanida grega, però per que fos diferent, la he fet versió pinxo.
He aprofitat per afegir l’ ingredient secret, que tot sigui dit, a mi em va costar d’endevinar, per acompanyar el plat. Ja tinc els pinxos a la nevera esperant-me per sopar, que amb el calor que fa, es el que ve mes de gust, no ho creieu…?
Es molt fácil de fer:
Tomàquet madur
Enciam.
Ceba vermella
Cogombre ( el del país)
Formatge feta
Olives negres
Reducció de Mòdena ( en aquest cas amb gust a taronja)
Figues.
Muntar el plat com es veu a la foto i…. a menjar.
El plat ha on esta presentada l’amanida, es un dels regals que em varen fer per el meu aniversari.
Espero que us agradi i…. Caprofiti !!!!!
Com podeu veure a la dreta de la pàgina, tinc un nou apartat, que encara està en procés d’elaboració. El disseny , com no podia ser d’altre manera, d’en Josep del Cafè de nit.
Moltes gracies, una vegada més,per la teva paciència.
13 comentaris:
la propera vegada que hagis de cuinar alguna cosa grega mavises!!! a mi m'encanta!!! petonets guapa
No conec prou la cuina grega per donar opinió, però si que opinaré sobre els teus pinxos...TEMPTADORA MOSSEGADA!...aquesta presentació encara ho acaba d'arrodonir més. Una abraçada.
En aquest cas jo et diria que l'has provat poc. La cuina grega utilitza les verdures d'una manera particular, contrastant sabors i fent plats que tot i complets, no resulten pesats. El clima els fa fer plats refrescants, com l'amanida grega o el tsasiki, i d'altres que combinen sàviament les verdures amb la carn, com les dolmades i la moussaka. Per mi, junt amb la italiana, és la cuina que més m'agrada! Aquesta presentació és molt original i pràctica per a tenir-la apunt. Petonets!!
Hola,
Doncs mira a mi m'encanta la cuina grega.. i si tens oportunitat tasta les olives de Kalamata amb el feta... és una delícia!!
Tu has fet una versió pròpia, que com no podia ser d'una altre manera t'ha quedat boníssima!!!!!!!!!!!!
Petons
A mi sí que m'agrada la cuina grega, amb ingredients tan propis de la dieta mediterrània trobo que és molt semblant a la nostra. Aquests pinxos han de ser sensacionals per a un sopar sa i diferent!
Una amanida super original, en pinxo!!!! m'encanta guapa!
Moltes gràcies per participar!!
Un petó enormeee
Ingrid
M'encanta l'ideia de amanida/pinxo!
Trobo que en pintxo ha de quedar molt bona... hem coincidit, nosaltres sobre una torrada! jejeje
Petonets
Sandra
Sensacional! Jo també sóc fan de la cuina grega, potser perquè em limito el formatge i encara en desitjo més per menjar-ne...el bressol de la cuina mediterrània és sa i nutritiu.I els teus pintxos per picar, picar...
Judith:
Quan vulguis..estás convidada.
Mercè:
Jo tampoc la conec massa, la cuina grega.
Montse:
Estic segura que el problema deu ser que la he provat poc, a veure si m'animo a provar mes coses.
Eri:
Amb les olives si que no puc, ni verdes ni negres...
Gemma:
Si que es una cuina semblant a la nostra.
Ingrid:
Encantada de participar i esperant el proper repte...
Irma:
Benvinguda al meu blog.
Sandra:
Si, ja he vist la vostra torradeta, també molt fresqueta.
Cristina:
Jo hem quedo mes amb els pinxos...
Quin pinxo més original i més mediterrani! M'encanta!!!
Petonets!
Anna
Publica un comentari a l'entrada