dilluns, 20 de maig del 2013

BROQUETA DE RAP, LLAGOSTINS I PINYA


Aquest mes, al Memòries d’una cuinera, ens proposen fer broquetes.
A mi m’agrada molt fer-ne tant de dolses com de salades!!
I aquestes que vaig fer dissabte m’agraden especialment… La pinya combina molt bé tant amb el rap com amb els llagostins..
La vaig acompanyar d’un flamet d’arròs i va ser un plat únic que va resultar d’allò mes bo.
Anem al tema.

Ingredients: (per 6 broquetes)
-Una cua de rap, no cal molt gran, en dos filets.
-12 llagostins.
-1/2 pinya natural.
-Oli, sal i pebre.
-250 grs. d’arròs.
-Reducció de vinagre de Mòdena.
Tallar el rap a daus.
Pelar els llagostins.
Tallar la pinya a daus.
Muntar la broqueta: un llagostí, un tros de pinya, un tros de rap, un altre tros de rap, un tros de pinya i un altre llagostí.
Quan les tenim totes muntades, les salpebrem i les fem a la planxa.
Mentre bullim l’arròs i el refredem. Muntem els flams d’arròs.
Servim en un plat un flam d’arròs I dues broquetes. Decorem amb la reducció de vinagre de Mòdena i…a menjar.
Mes fàcil impossible!!!!

Espero que us agradi i…..Caprofiti!!!!!

17 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

una broqueta tropical genial per un sopar lleuger....crec que ja se que soparé avui...petons

QUIMA ha dit...

Que bona !! .....crec que tinc rap al congelador .........
Petons

Tapa't de tapes ha dit...

Una combinació fantàstica, Gemma! A mi m'encanta cuinar amb fruites per fer plats salats. Aquestes broquetes són molt simpàtiques! Petonets

Ricard Sampere ha dit...

Interessant... a mi em sobra aquí el modena, però per la resta fàcil i original.

Petons,

Els fogons de la Bordeta ha dit...

T'ho tinc dit, m'has de trucar i convidar-me... que en 5 minuts em planto a casa teva! jejeje Boníssimes!
Petonets
Sandra

Neus Garcia ha dit...

Mmmmmm!! Que bones!! m'encanta la combinació del salat amb la fruita!! Aquest memòries ens portarà una pila de receptes fantástiques com aquesta!

Miquel ha dit...

unas brochetas muy buenas con esta combinación
peto

Cristina ha dit...

De luxe!!! m´encanta la pinya amb el peix. Ho vaig provar una vegada i sempre que puc li faig repetir(mama)...;-D

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Els llagostins amb la pinya estàn molt bons, segur que el rap complementa molt bé aquests sabors.
Unes bones broquetes.
Petons.

Pumuky ha dit...

Oh Gemma quina broqueta més bona!
Amb el que em costa que a casa mengin peix, aquest presentació és ideal!

Petons!

Judith ha dit...

Quin munt de broquetes bones Gemma!!! Les de peix són les meves preferides. Petonets i gràcies per participar reina

Teresa ha dit...

un plat ideal i què bo! ara que jo prefereixo l'entrada anterior... sóc llaminera! bona setmana

Teresa ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
GEMMA ha dit...

Roser:
Espero que t'hagi agradat...

Quima:
Es un plat molt lleuger...

Marina:
A mi tambe m'agrada molt utilitzar fruita per cuinar...

Ricard:
Dons molt fàcil! Fora mòdena i posa la salsa que mes t'agradi...

GEMMA ha dit...

Sandra:
5 minuts??? Jo crec que vindries en menys temps..jaja

Neus:
Si que ni ha una bona colla de receptes...

Miquel:
Boníssima...

Cristina:
Dons no costa gents de fer eh!!!

GEMMA ha dit...

Ana:
El rap li dona el toc diferent...

Victor:
A veure si et serveix perque menjin mes peix a casa teva!!

Judith:
Encantada de participar!!!

Teresa:
Dons pots fer una broqueta dolça...jejeje amb xocolata!

Coses de Llàbiro ha dit...

Un plat únic que així presentat fa festa.
Moltíssimes gràcies par participar.