dimarts, 14 de maig del 2013

TRIFLE DE NUTELLA


Avui, per felicitar a totes les Gemmes, unes postres molt senzilles de fer però no per això menys bones…
Varem fer la recepta dies enrere a la classe de la Conxita i jo la he “tunejat” al gust de casa meva…
Als que em coneixeu sabeu que no m’agrada el formatge, però puc assegurar que el mascarpone barrejat amb la Nutella està molt bo!!!
Anem al tema.



Ingredients:
-300 grs. de mascarpone.
-150 ml. de nata líquida (per muntar).
-30 grs. de sucre.
-4 cullerades de Nutella.
-50 grs. de galetes Maria (sense gluten)
-25 grs. de mantega.
-4 maduixes.
-Cacau en pols.
Barrejar el mascarpone amb la Nutella.
Muntar la nata amb el sucre.
Picar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa.
Tallar les maduixes a tires o a daus.
Per muntar el trifle fem una capa de galetes, una de Nutella i una de nata.
Tornem a començar amb una de galetes, una de Nutella i acabem amb una de nata.
Decorem amb el cacau i amb les maduixes.
Mes fàcil impossible! I es pot tenir preparat a la nevera amb antelació, i això es molt còmode quan sou colla a dinar!

I el que he portat a classe per celebrar el meu sant son aquest mini brownes que teniu la recepta aquí...



Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!

13 comentaris:

QUIMA ha dit...

Gemma Felicitats !! .........aquests vassets han de ser vici total.
petons

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Moltes felicitats reina!! Espero que hagis passat un bon dia de sant... encara que amb aquests mini brownies no en tinc cap dubte!
El trifle boníssim!
Petonets
Sandra

Ramon Juanola ha dit...

Gemma, T'han quedat espectaculars…super bonics!

Miquel ha dit...

Gemma moltes Felicitats¡¡ y muy bien este trifle y los mini brownies
peto

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Ara ja sé que arribo tard, que no queda res de res, bona senyal, segur que tot estava boníssim.
Esper que hagis passat un bon dia.
Petons.

Gemma ha dit...

Felicitats!!!
Saps que philadelphi té un formatge amb xocolata? No l'he tastat mai, però segur que ha de ser ben bo, com aquest tiramisú tan fàcil i original.

trifasic de baileys ha dit...

felicitats pel sant i per aquestes receptes!! ets un geni de la xocolata! petons

Tapa't de tapes ha dit...

oh, molt bo, gemma!! Això de les maduixes en creu m'ha fet gràcia, en un primer moment m'ha semblat una estrella de mar!! Estrellita, estrellita, quien es la más rica...? ha ha ha. Petons!!

Pumuky ha dit...

Amb una mica de retard, moltes felicitats Gemma!

El que ara no sé és amb què em quedo, si el trifle o els brownies...

Petons!

Pumuky ha dit...

Per cert, a la meva cuina t'està esperant un detallet...

Petons!

Cristina ha dit...

Ja saps que divendres i ha classe, no? Espero el detallet...je, je, je

La Cuina Violeta ha dit...

Ja veig que apreneu molt amb la Conxita. M'agrada aquesta combinació.
Nani

GEMMA ha dit...

Gràcies, un cop mes, a tots per els vostres comentaris...