Avui un plat d’hivern,
que amb la fresca que esta fent aquets dies, ve de gust. Perquè realment, es un
plat potent de calories!
Haig de confessar que
l’olor de la col, igual que em pasa amb la coliflor, quan bull, em molesta bastant. Per això sempre la compro
al mercat, ja bullida. I també queda un plat boníssim…Les quantitats depenen de per quanta gent ho volgueu fer.
Anem al tema.
Ingredients:
-Col bullida.
-Patata bullida.
-Botifarra negre.
-Cansalada viada.
-1 All.
-Sal i oli.
En una paella amb una mica d’oli fregim l’all, sense que es cremi. El retrem i en el mateix oli sofregim la col i la patata trossejades. Anem fent voltes i ho anem xafant amb una forquilla. Afegim la botifarra negre esparracada i quan esta tot integrat ja ho podem reservar.
En la mateixa paella fregim la cansalada viada fins que estigui cruixent.
Per emplatar, posem un cercle metàl·lic, farcim amb el trinxat i decorem amb les tires de cansalada cruixent i uns trossets de botifarra negre.
Espero que us agradi
i…..Carofiti !!!!!
13 comentaris:
A mi m'agrada més amb col que amb coliflor.
Acabo de quedar-me sorpresa amb això de comprar-la bullida, realment pot ser una bona solució ja que deixa tota la casa amb un tuf... que costa de fer-lo marxar ;-)
PTNTS
Dolça
Amb coliflor si que m’agradarà, es que no suporto la col. Gracies per l’idea!
Petons i bon cap de setmana
Que bo el trinxat.
Es un plat que el faig de tant en tant.
Ara no l'hi fet mai amb coliflor, ho tindrem que provar.
Petons
trinxat amb coliflor, original diferent i segur que la mar de bo.
Perdoneu a tots...he comes un error...es amb col!!...jajaja
Quasi ploro! col bullida ? A mi em passa com a tu...no suporto l'olor per això no en menjo mai. M' haurien d'arreplegar de terra...jejeje. Però es tan bo el trinxat!
Un plat que amb aquest fred entra genial i com la gran majoria també he flipat quant he llegit que la compraves bullida, jejejj
Muas
Un clasico al cual es imposible decir que no.Buenisimo¡¡
Petons
Estupenda tu receta.Tomo buena nota de ella.
Acabo de hacerme seguidora tuya y me quedo por aqui, si te viene de gusto te pasas por mi blog.
Un abrazo.
Un clàssic d'hivern que és ideal pels dies de fred. Caram, això de comprar la col bullida és molt bona idea!
La col és una de les poques coses que no m'agraden... bé, no n'he comprat mai... i tinc uns anyet...! no puc amb ella! en canvi veig el trinxat i em crida l'atenció... potser l'hauré de provar algun dia...! comprar la col bullida pot ser una obció..!
que bo!!
Gemma; -Caprofiti- Jo l'he fet moltes vegades i sempre és un plat que triunfa a taula.
Salutacions Gemma¡¡
Publica un comentari a l'entrada