En els cursos de cuina
del Casal cada setmana li toca a algú diferent portar els ingredients per fer
la recepta. Després t’emportes el plat fet a casa.
Explico això perquè el
meu marit sempre diu que a mi no em toca mai quan hi ha coses que a ell li
agraden molt.Dies enrere vam fer aquesta recepta i li vaig prometre que li faria aviat.
Dons avui ha estat el dia! I ha triomfat!!!
No es gens complicat de fer. I si et donen les faves pelades, com ha estat el meu cas, dons menys feina!
Anem al tema.
Ingredients:
-1 kg de faves, pes
net. ( son 4 kg de faves)
-1/2 kg de calamarsets.
-1/2 kg de cloïsses.
-1 manat de cebes
tendres.-1 manat d’alls tendres.
-1 got de vi blanc.
-Oli, sal i pebre vermell dolç.
Tallar les cebes i els alls tendres a trossets. Saltejar en una cassola amb oli. Quan agafi una mica de color afegim els calamarsets i els saltegem a foc viu.
Incorporem el pebre
vermell i el vi blanc. Deixem reduir una mica.
Afegim les faves i les
coem, tapades, uns 30 min, mes o menys, a foc lent.Obrim les cloïsses a part. Les afegim uns 5 min. abans d’acabar la cocció de les faves.
Servir-les ben calentes acompanyades d’una copa de bon vi.
Espero que us agradi i…..
Caprofiti !!!!!
7 comentaris:
Quina cassoleta tan deliciosa!!!
Petons
I tant que ha triunfat, quin plat mès bó!!
Petons.
Quina cassoleta!!! com diu la Sión!! m'emporto la recepta!!!!
Ja et perdono que no participessis...ja,ja,ja...
Una abraçada!!
que bons aquests plats que amb 4 ingredients sencills surten grans delicies! petons
Bo no, requetebó deuria estar... !ptons
Quina casualitat, l'última entrada meva també es de calamarsets.
Deliciosos!!!!!
Petons
M'encanten aquests mars i muntanya!
Publica un comentari a l'entrada