dilluns, 2 de març del 2020

LLAMINERA DE PORC FARCIDA DE PRÈSSEC

Avui us porto una recepta feta amb llamineres de porc, però també la podeu fer amb qualsevol altre tipus de carn. Però us puc asegurar que aquesta combinació queda fantástica!.
Anem al tema

Ingredients:
1 llaminera de porc gran o dues de petites.
1 llauna de prèssec en almívar.
6 talls de bacó tallat molt fi.
Canyella en pols.
Nou moscada.
200 grs de xampinyons.
1 manac d’espàrrecs verds.
Oli, sal i pebre.

Netejejar be de grasa la llaminera. La obrim per la meitat, a lo llarg, sense arribar a   separar-la.
Posem sal, pebre, una mica de nou moscada i un pessíc de canyella en pols. Tallem els prèssecs a rodanxes i omplim la llaminera. Tanquem la peça i l’envolcalllem amb el pernil. La subjectem amb escuradents.
Coure al forn a 200º, uns 15 minuts. Pasat el temps se li dona la volta i ho reguem amb una mica de l’almívar i coure 15 minuts mes.
Netejar els espàrrecs i els xampinyons. Trossejar els espàrrecs per on es trencan  i els xampinyons a làmines. Saltejar en una paella, amb dues cullerades d’oli, uns 2 minuts. Primer els espàrrecs i despres els xampinyons.
Per servir tallar la llaminera a rodanxes acompanyada de les verdures. Regar tot amb la salsa del rostit.

Espero que us agradi i….Caprofiti !!!

2 comentaris:

Neus Garcia ha dit...

M'encata la recepta i segur que la faig en algun moment. La combinació de la carn amb la fruita m'agrada molt i així amb préssec ha de ser molt bona. A més a més, el fet que cogui al forn et dóna molt poca feina!

GEMMA ha dit...

Hola Neus.
Ja veuràs que queda una combinació de sabors fantàstica!
Gràcies per el teu comentari.
Salutacions