Sembla que la calor ja vol arribar. Per això avui us porto una amanida que es molt fácil de fer i queda molt ben presentada.
La recepta la he tret d’un llibre que es diu “cent amanides i entrans freds” i que vaig comprar ja fa anys al Hotel Peramola (un lloc que us recomano) .
Jo la vaig presentar en una safata gran però en podeu fer racions individuals.
Anem al tema.
6 capdells d’enciam.
100 grs de nous pelades i picades.
2 pastanagues.
24 filets d’anxoves.
Oli i sal.
Vinagre.
Olives negres sense pinyol o mostassa a la antiga.
Netejem els capdells i els tallem a quarts. Els disposem en cercle, en una safata.
Al centre hi posarem les nous picades. Ratllar la pastanaga i disposar per sobre les nous, al cente del plat. A sobre de cada capdell posarem un filet d’anxova.
Fer una vinagreta amb 4 c/s d’oli per 1 de vinagre i, si volem, unes olives negres.Salpebrem i ho triturem tot. Amanim amb la vinagreta i llestos!.
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!
1 comentari:
Gemma, una amanida complerta i bonissima.
Publica un comentari a l'entrada