Com podeu veure amb aquesta recepta, viure sense gluten no es sinònim de no
poder menjar coses tan bones com aquestes trufes de xocolata blanca farcides de
gerds…
Avui la entrada es per ajudar a la plataforma “vivir sin gluten” que
serveix per orientar i ajudar a la gent que no podem menjar amb gluten, a saber
on podem comprar diferents aliment, llocs on anar de vacances i que no sigui un
problema, etc…
Per sort cada vegada hi ha mes restaurants i hotels que estan preparats per
oferir productes sense gluten i que no et mirin com un “bitxo raro” quan
preguntes de quina marca son les patates que et posen d’aperitiu, o ja no has
de portar el teu pa de casa…coses que et faciliten el gaudir d’un àpat fora de
casa. Fins i tot cada vegada hi ha mes que tenen la carta senyalada amb els
productes que es poden consumir sense problemes o una carta específica per
celíacs.
I ara, a gaudir d’aquesta trufes, que us puc assegurar que encara que algú
dirà: a mi no m’agrada la xocolata blanca! A mi tampoc, i us garanteixo que estan
boníssimes!!!
Jo les vaig portar a classe de cuina i no en va sobrar ni una!
Proveu-les i ja em sabreu dir…
La recepta es del especial Cuines Primavera-Estiu.
Anem al tema.
Ingredients:
-250 grs. De xocolata blanca (Nestlè postres) sense gluten
-50 grs. De mantega.
-50 ml. De nata líquida (sense gluten).
-1 caixeta de gerds.
-Sucre llustre.
Fondre al microones o al bany María la xocolata amb la mantega.
Quan esta fosa la barreja afegir la nata. Remenar bé i deixar que es
refredi.
Amb una cullera anem agafant porcions de trufa, posem un gerd a dins i acabem
de fer la bola. La arrebossem amb sucre llustre i reservem a la nevera fins al moment
de menjar.
Com podeu veure “viure sense gluten” no es motiu per renunciar a petits plaer gastronòmics com aquest…jeje
Aquest es el logo i l'enllaç
http://www.ofertia.com/ofertas/vivir-sin-gluten
Espero que us agradi i…. Caprofiti !!!!!
16 comentaris:
Doncs a mi sí que m'agrada la xocolata blanca... he he he. Si ja les trobes bones encara que no t'agradi, què em passarà a mi? Caldrà comprovar-ho!! Gràcies per compartir aquesta preciosa recepta, Gemma. I bon cap de setmana!
se'm fa la boca aigua.....la xocolata blanca la trobo massa dolça pero sempre que en tinc desapareix molt rapid....nose perqué!! jeje petons
A mí que la xocolata blanca m'agrada, aquestes trufes deuen ser la bomba!!
Petons, i bon cap de setmana!
Hummmmmm! No cal dir res més
Sort q és veritat que cada vegada hi ha més alternatives pels sense glúten. La teva proposta em sembla sensacional. A l'Annie li encantaria, me la guardo, les hem de provar.
Petonets bonica :-)
La dolçor de la xocolata blanca contrasta molt bé amb el punt més àcid dels gerds, boníssimes a la força.
Petons.
Gemma, molt be aquestes trufes de xocolata i fer receptes per a totes les persones al·lèrgiques al gluten molt mes be.
M'ENCANTEN AQUESTES TRUFES!!!!! els gerds m'agraden molt i així combinades amb la xocolata blanca han d'estar de vici!!!
Fa temps que tinc ganes de treballar amb xocolata blanca, abans no m'agradava i ara...
Feliç setmana,
Nani
Marina:
Si t'agrada la xocolata blanca, t'encantaran...
Roser:
Els gerds contrasten la dolçor de la xocolata blanca...
Victor:
Ja veuras com t'encantaran...
Nuria:
Molt bo el comentari...jajaja
Catieu:
Si que es poden fer moltes cosetes bones....
Ana:
Aquest es el secret d'aquestes trufes...el contrast de sabors...
Ramon:
Es fantàstic poder menjar tants dolços...
Neus:
Son boníssimes!!!
Nani:
Anima't, que queden boníssimes...
Uau, quina delícia!!! M'encanta la combinació. Apuntades!!!
M'encanta la combinació!
Una pregunta, on has comprat els gerds? Gràcies!
Ostres...cosa bona!!!! Caldrà tastar-les!
Ptnts
Glòria
Ostres...cosa bona!!!! Caldrà tastar-les!
Ptnts
Glòria
Publica un comentari a l'entrada