divendres, 24 de maig del 2013

TRUFES DE XOCOLATA BLANCA AMB GERDS

Com podeu veure amb aquesta recepta, viure sense gluten no es sinònim de no poder menjar coses tan bones com aquestes trufes de xocolata blanca farcides de gerds…
Avui la entrada es per ajudar a la plataforma “vivir sin gluten” que serveix per orientar i ajudar a la gent que no podem menjar amb gluten, a saber on podem comprar diferents aliment, llocs on anar de vacances i que no sigui un problema, etc…

Per sort cada vegada hi ha mes restaurants i hotels que estan preparats per oferir productes sense gluten i que no et mirin com un “bitxo raro” quan preguntes de quina marca son les patates que et posen d’aperitiu, o ja no has de portar el teu pa de casa…coses que et faciliten el gaudir d’un àpat fora de casa. Fins i tot cada vegada hi ha mes que tenen la carta senyalada amb els productes que es poden consumir sense problemes o una carta específica per celíacs.
I ara, a gaudir d’aquesta trufes, que us puc assegurar que encara que algú dirà: a mi no m’agrada la xocolata blanca! A mi tampoc, i us garanteixo que estan boníssimes!!!
Jo les vaig portar a classe de cuina i no en va sobrar ni una!
Proveu-les i ja em sabreu dir…
La recepta es del especial Cuines Primavera-Estiu.
Anem al tema.





Ingredients:
-250 grs. De xocolata blanca (Nestlè postres) sense gluten
-50 grs. De mantega.
-50 ml. De nata líquida (sense gluten).
-1 caixeta de gerds.
-Sucre llustre.
Fondre al microones o al bany María la xocolata amb la mantega.
Quan esta fosa la barreja afegir la nata. Remenar bé i deixar que es refredi.
Amb una cullera anem agafant porcions de trufa, posem un gerd a dins i acabem de fer la bola. La arrebossem amb sucre llustre i reservem a la nevera fins al moment de menjar.
Com podeu veure “viure sense gluten” no es motiu per renunciar a  petits plaer gastronòmics com aquest…jeje

Aquest es el logo i l'enllaç 

http://www.ofertia.com/ofertas/vivir-sin-gluten



Espero que us agradi i…. Caprofiti !!!!!



16 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Doncs a mi sí que m'agrada la xocolata blanca... he he he. Si ja les trobes bones encara que no t'agradi, què em passarà a mi? Caldrà comprovar-ho!! Gràcies per compartir aquesta preciosa recepta, Gemma. I bon cap de setmana!

trifasic de baileys ha dit...

se'm fa la boca aigua.....la xocolata blanca la trobo massa dolça pero sempre que en tinc desapareix molt rapid....nose perqué!! jeje petons

Pumuky ha dit...

A mí que la xocolata blanca m'agrada, aquestes trufes deuen ser la bomba!!

Petons, i bon cap de setmana!

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Hummmmmm! No cal dir res més

Catieu ha dit...

Sort q és veritat que cada vegada hi ha més alternatives pels sense glúten. La teva proposta em sembla sensacional. A l'Annie li encantaria, me la guardo, les hem de provar.
Petonets bonica :-)

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

La dolçor de la xocolata blanca contrasta molt bé amb el punt més àcid dels gerds, boníssimes a la força.
Petons.

Ramon Juanola ha dit...

Gemma, molt be aquestes trufes de xocolata i fer receptes per a totes les persones al·lèrgiques al gluten molt mes be.

Neus Garcia ha dit...

M'ENCANTEN AQUESTES TRUFES!!!!! els gerds m'agraden molt i així combinades amb la xocolata blanca han d'estar de vici!!!

La Cuina Violeta ha dit...

Fa temps que tinc ganes de treballar amb xocolata blanca, abans no m'agradava i ara...
Feliç setmana,
Nani

GEMMA ha dit...

Marina:
Si t'agrada la xocolata blanca, t'encantaran...

Roser:
Els gerds contrasten la dolçor de la xocolata blanca...

Victor:
Ja veuras com t'encantaran...

GEMMA ha dit...

Nuria:
Molt bo el comentari...jajaja

Catieu:
Si que es poden fer moltes cosetes bones....

Ana:
Aquest es el secret d'aquestes trufes...el contrast de sabors...

GEMMA ha dit...

Ramon:
Es fantàstic poder menjar tants dolços...

Neus:
Son boníssimes!!!

Nani:
Anima't, que queden boníssimes...

Cinta ha dit...

Uau, quina delícia!!! M'encanta la combinació. Apuntades!!!

Núria ha dit...

M'encanta la combinació!
Una pregunta, on has comprat els gerds? Gràcies!

No tot són postres ha dit...

Ostres...cosa bona!!!! Caldrà tastar-les!
Ptnts
Glòria

No tot són postres ha dit...

Ostres...cosa bona!!!! Caldrà tastar-les!
Ptnts
Glòria